Vi har redan letat åt dig.

Vi märkte att många inom event- och mediabranschen stod inför problem med sista-minuten-beställningar av eventmaterial och trycksaker, ofta på grund av bristande kunskap om var man skulle vända sig. Urex Produktion föddes för att lösa detta.

Vi har noggrant valt ut de bästa leverantörerna och tryckerierna för varje produkt, och fortsätter att söka efter nya för att alltid kunna erbjuda bästa produkt till bästa pris, levererad snabbt.

Samla allt ditt tryck hos en leverantör

Vi är här för att hjälpa dig och det ska vara smidigt att jobba med oss. Det är vad Urex står för. Vi kan hjälpa dig med det mesta och göra jobbet enklare. oavsett om du är småföretagare eller en global jätte med kontor över hela världen.

En dedikerad kontaktperson
Alltid pressade priser
Flexibla produktioner

Högsta kvalitet, till bästa pris, med snabb leverans.

Det kanske låter som guld och gröna skogar, men i grund och botten vill vi hjälpa dig att hitta det mest prisvärda alternativet när det gäller eventmaterial, profilprodukter och trycksaker.

Det är alltid värt att kontakta oss för att se vad vi kan arrangera och till vilket pris. Genom samarbeten med pålitliga leverantörer inom olika områden kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Ta gärna kontakt med oss för att utforska möjligheterna och få en prisuppgift.

Låt oss räkna på det!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.